2017-09 Fira Entitats (126)

IV CONCURS DE FOTOGRAFIA

15 abril, 2018 Comentaris tancats a 22 i 23 de setembre de 2018 – Pic de Certescan (2.853 m) PROPERA ACTIVITAT

22 i 23 de setembre de 2018 – Pic de Certescan (2.853 m)

refugi-Certascan

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pel cap de setmana del 22 i 23 de setembre estem preparant una sortida al refugi de Certescan on puguin coincidir els grups d’excursionisme i d’alta muntanya.

La primera etapa des de la presa de Montalto és de 840 metres de desnivell, tram exigent per la pujada però sense cap dificultat tècnica pel camí de Llurri i que ens portarà al refugi de Certescan on tindrem el sopar, dormir i esmorzar i podrem gaudir del l’indret amb el gran llac de Certescan.

La segona etapa del diumenge ja és més tècnica i que amb algun pas aeri, ens portarà al cim de pic de Certescan de 2.853 metres. Recorregut reservat per persones amb més preparació física i tècnica.

 

El cap de setmana escollir coincideix amb la festivitat de la Mercè i possiblement el refugi s’ompli.  Per aquest motiu hem fer una reserva prèvia que anirem complimentant tant com ens aneu confirmant la vostra assistència.  Esgotades les places reservades, caldrà anar consultant la disponibilitat.A primers de setembre amb el grup format, anirem concretant altres aspectes d’aquesta sortida.

 

pdf

 

Clica sobre la icona per a descarregar-te la fitxa

 

Comments are closed.