2017 busa

22 d’abril de 2018 – Cingleres de Busa

4 gener, 2018 Comentaris tancats a 27 de maig de 2018- V Caminada de les Entitats Excursionistes del Baix Llobregat PROPERA ACTIVITAT

27 de maig de 2018- V Caminada de les Entitats Excursionistes del Baix Llobregat

20180203_0927091

Pel proper diumenge dia 27, estem preparant una nova edició de la caminada que cada mes de maig organitza una de les entitats excursionistes federades presents al Baix Llobregat.

Per aquesta edició hem escollir un itinerari circular d’uns 13 km sense gaires desnivells i senzill de realitzar. Iniciarem el recorregut a les 9 hores  i des de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya baixarem cap els horts de Can Morral i la riera Magarola. Remuntarem la riera passant sota l’autovia A-2  fins entrar a la riera de Masquefa. Aviat iniciarem la pujada fins les runes  l’ermita de Sant Ermengol, de gran popularitat en el segle XVII. Des de l’ermita continuarem cap l’oest pel camí de La Beguda i abans d’arribar a Can Garrigosa girem a l’esquerra per baixar al fondo del torrent Gran. Durant una estona caminarem per aquesta zona d’interès natural fins sortir al carrer del Treball (Davant de la benzinera). Travessem l’autovia i paral·lels al col·legi  arribem a la plaçà de la Creu, carrer Major i el carrer de l’Era que ens portarà cap el punt de sortida a l’estació de Ferrocarrils

Per participar us haureu d’incriure a qualsevol del clubs excursionistes del Baix Llobregat federats que tingueu a la vostra població i fins el 20 de maig.

lupa

 

 Clica sobre la lupa per a trobar la teva entitat més propera.

Heu de saber que com activitat esportiva heu de disposar d’una assegurança que us cobreixi. Sino disposeu de la llicència FEEC 2018 , podeu sol·licitat una llicència temporal per l’activitat d’aquest dia que us pot tramitar la mateixa entitat on feu d’inscripció al preu que us indiquin. 

pdf

 

Clica sobre la icona PDF per descarregar el cartell de la caminada.

 

 

Comments are closed.