2017 Ogassa3

5 de novembre de 2017 – Ruta del Ferro...

8 juliol, 2017 Comentaris tancats a 28 i 29 d’octubre de 2017 – Serra del Montsant PROPERA ACTIVITAT

28 i 29 d’octubre de 2017 – Serra del Montsant

2017 Montsant 4

Per finals d’octubre hem preparat una escapada de cap de setmana a la serra del Montsant (Priorat). La calor de l’estiu ja ha desaparegut i ens permet gaudir de les terres del sud amb paisatges i racons màgics i solitaris.

2017 Montsant 2Sortirem el dissabte d’hora per anar a esmorzar a la Flecà Flaquè del Tecnoparc de Reus. A continuació ens aproparem a les runes la cartoixa d’Escaladei per efectuar una visita cultural a aquest important edifici construït al segle XII i que va ésser las primera cartoixa de la península ibèrica. Va ésser abandonat el 1835 amb la Desamortització de Mendizábal.

Acabada la visita iniciarem una excursió cap el piló dels Senyalets, on dinarem de motxilla,  pujant pel l’aeri grau de Safores i baixant pel grau de la Graellera.

La pernoctació la realitzarem al refugi Montsant de l’Albarca a on soparem, dormirem i esmorzarem.

2017 Montsant 1

El diumenge sortirem a peu des del refugi a la Roca Corbatera que amb els seus 1.163 metres és el punt culminat de la serra del Montsant. Excursió circulat  sense cap dificultat amb uns 400 metres de desnivell i que ens permetrà gaudir de tot el paisatge que envolta la serra.

2017 Montsant 3

A finals del mes de setembre publicarem la fitxa tècnica  amb més detalls de la sortida, els preus  i les instruccions per a efectuar la reserva de l’estada al refugi, que el trobarem a peu de cotxe al bell mig del desert poble de l’Albarca.

 

 

Comments are closed.