2006-06 Rocòdrom 007

PROJECTE D’UN ROCÒDROM A ABRERA

rellotge1

Canvi d’horari d’obertura del Centre al dimecres de 20...

10 febrer, 2019 Comentaris tancats a CALENDARI DE SORTIDES D’EXCURSIONISME PRIMAVERA-ESTIU 2019 PROPERA ACTIVITAT

CALENDARI DE SORTIDES D’EXCURSIONISME PRIMAVERA-ESTIU 2019

IMG_3503

Encetem una nova temporada d’activitats d’excursionisme pels mesos de primavera i estiu. Aquest calendari adreçat als diferents nivells de l’excursionisme esportiu ha estat pensat per que els socis i sòcies de l’entitat i tothom que vulgui acompanyar-nos pugui disposar d’un nivell adient a la seva preparació física i alhora conèixer diferents racons de la nostra geografia.

2018-09 Certascan (169)

Hem preparat algunes fàcils per persones que s’inicien en l’excursionisme o que senzillament volen caminar una estona fora del nostre municipi. Unes altres pensades en el grup de famílies amb infants petits, unes altres amb una mica d’aventura amb muntanyes senzilles del Pirineu, una sortida de cap de setmana per a celebrar un nou aniversari del Centre Excursionista d’Abrera, que ja arribem als 38 anys d’existència. Un parell de caminades populars amb la ja tradicional Caminada de Primavera que organitza cada any el Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera i la caminada de Vegueria del Baix Llobregat, que aviat sabrem quina entitat germana l’organitza enguany. També tenim una ascensió a un dels 3.000 del Pirineu, la Punta Alta de Comalesbienes i la nocturna del Juliol a Collserola.

20170205_110238-01

Esperem que gaudiu d’elles i que podreu anar consultant els detalls de cadascuna unes setmanes abans de la seva realització en aquest web.

Bona muntanya.doc1

 Clica sobre el PDF per a baixar-te el cartell del programa

pdf

 

 

 

 

Comments are closed.