Carnet Federatiu / Llicència esportiva

Carnet2017
El Centre Excursionista d’Abrera disposa d’un servei de tramitació i d’impressió del carnet federatiu. Aquesta tramitació també suposa l’alta com a soci de la nostra entitat, ja que tot soci de l’entitat ha de ser posseïdor d’una llicència que l’acrediti i el protegeixi de qualsevol accident practicant esport. El període del carnet cobreix des del dia 1 de gener al 31 de desembre. És important si heu d’efectuar activitats els primers dies de l’any, que inicieu les gestions ràpidament a fi de tenir-la abans de final d’any.

Per tal de sol·licitar  el carnet federatiu, cal que contacteu amb la Centre, adreçant-vos a la a/ae: socis@ceabrera.org o el telèfon del CEA 630 69 47 87. Havent contactat i escollit la modalitat de carnet indicada per a la teva activitat , es fa un  ingrés/transferència al número de compte de l’entitat, indicant el vostre nom.  En uns 5 dies ja disposareu de la cobertura i de la targeta que us permetrà gaudir dels avantatges que comporta.

Tots els nostres socis i sòcies han de disposar d’una assegurança d’accidents que queda coberta amb aquest carnet. Consulta les diferents modalitats :

 

adult

 

 

Clica sobre la figura per a consultar els preus per majors de 18 anys.

 

 

 

nen

             

      Clica sobre la figura per a consultar els preus per menors de 18 anys.

 

Comments are closed.