Carnet Federatiu / Llicència esportiva

carnet federatiu 2019

El Centre Excursionista d’Abrera disposa d’un servei de tramitació i d’impressió dels carnets federatius. Aquesta tramitació també suposa l’alta com a soci o sòcia de la nostra entitat, ja que tot soci o sòcia de l’entitat han de ser posseïdor d’una llicència que l’acrediti i el protegeixi de qualsevol accident practicant esport. El període del carnet cobreix des del dia 1 de gener al 31 de desembre. És important si heu d’efectuar activitats els primers dies de l’any, que inicieu les gestions ràpidament a fi de tenir-la abans de final d’any.

carnet nens 20190001

Per tal de sol·licitar  el carnet federatiu, cal que contacteu amb la Centre, adreçant-vos a la a/ae: socis@ceabrera.org o el telèfon del CEA 630 69 47 87. Havent contactat i escollit la modalitat de carnet indicada per a la teva activitat , es fa un  ingrés/transferència al número de compte de l’entitat, indicant el vostre nom.  En uns 5 dies ja disposareu de la cobertura i de la targeta que us permetrà gaudir dels avantatges que comporta.

 

Per a realitzar el pagament, cal efectuar-lo mitjançant ingrés al número de compte de MicroBank de La Caixa que dona atenció a totes les oficines de La Caixa, indicant en nom de qui efectua el pagament i la modalitat de llicència escollida (A,B,C o D / Habilitada o no habilitada)

Logo MicroBank_ca

   0133-0387-38-4200003338

Tots els nostres socis i sòcies han de disposar d’una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil  que queda coberta amb aquest carnet. Consulta els preus i cobertures les diferents modalitats :

adult

 

Clica sobre la figura per a consultar els preus per majors de 16 anys.

nen

             

     Clica sobre la figura per a consultar els preus per menors de 16 anys.

 

L’habilitació FEDME et pot ser útil per a gaudir de reducció de preus en refugis i altres serveis o per participar en activitats fora de Catalunya que la requereixen. L’assegurança cobreix exactament igual estigui la targeta habilitada o no.

Podeu consultar amb detall de les cobertures i avantatges comercials al web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

https://www.feec.cat/feec/carnet-federatiu/

https://www.feec.cat/comunicacio/serveis-al-federat/

 

Comments are closed.